Bugun...


KARS VALİSİ ZİYA POLAT'IN YENİ YIL MESAJI
Tarih: 30-12-2023 19:44:25 Güncelleme: 30-12-2023 19:44:25 + -



facebook-paylas
Tarih: 30-12-2023 19:44

KARS VALİSİ  ZİYA POLAT'IN YENİ YIL MESAJI

KARS VALİSİ  ZİYA POLAT'IN YENİ YIL MESAJI

 
 
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat yılbaşı mesajı yayımladı. Vali Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

İlimiz, ülkemiz ve dünya için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıp, yepyeni umutlarla, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her yeni yıl, yeni hedeflere, mutlu, huzurlu ve umut dolu güzel yarınlara ulaşılmamız için bizlere yeni başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır.
 
Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutladığımız 2023 yılının ardından ülkemiz için yeni bir başlangıç olan Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizin kalkınma yolundaki şahlanışını yeni başarılarla taçlandırdığımız, ülkemizin ve ilimizin yıldızının daha da parlayacağı bir yıl 2024 yılı yaşayacağımızdan hiç şüphe duymamaktayız.  
2024 yılının, birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü, vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ve devletimize bağlı, birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız, hepimizin milli heyecan ve ruhla daha çok çalıştığı bir yıl olmasını dilerim.
 
Eşsiz güzelliklere sahip olan doğunun yükselen yıldızı Gazi Kars’ımızı, cazibe merkezi olan bir şehir haline getirmeye ve marka değerini artırmaya yönelik olarak; eğitim, kültür, sanat, sanayi, sağlık, tarım ve turizm gibi birçok alanda daha yükseklere taşımak üzere çalışmalar yapacağımız bir 2024 yılı hedeflemekteyiz. En büyük gücümüz devletimiz, halkımız ve birlik-beraberliğimizdir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Karslı hemşehrilerim başta olmak üzere, aziz milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. 2024 yılının; Kars’ımız, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olmasını, bereketli, huzurlu, mutluluk ve sağlık içinde geçmesini temenni ediyorum.
 
 





FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI